Традиційна українська КУХНЯ в народному календарі

Автор: Лідія Артюх
ISBN: 966-8137-24-8
Мова: українська
Обкладинка: тверда + суперобкладинка
Формат, мм: 250 x 250
Об’єм, стор.: 230
Вага, кг: 1.55
Ціна:650.00 грн.

Яскраве подарункове видання

23 розділу книги присвячені святам календарного року українського народу - від Святвечора до дня святого Андрія. Кожен розділ містить етнографічний нарис і докладні рецепти традиційних страв національної кухні (всього близько 300). Читач познайомиться зі звичаями, яких дотримувалися наші предки, збираючись за святковим столом. Кожна господиня отримає можливість урізноманітнити меню своєї родини смачними борщами, ковбасами, варениками та безліччю інших смачних страв, рецепти яких дбайливо зібрані автором в різних регіонах України

  • Гортати
  • ЗМІ
  • Відео-фото
  • Про автора
  • Нагороди

...

...

Лідія Федорівна Артюх - відомий український етнограф, науковий співробітник Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського, кандидат історичних наук